VREME DANAS 06.04.2021.

U Srbiji će danas biti hladno i vedro sa slabim prizemnim mrazom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naoblačenje sa severa i zapada tokom dana proširiće se na celu zemlju. U nižim predelima očekuje se kiša, a u višim predelima susnežica i sneg.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od minus dva na jugoistoku do pet na severu, najviša dnevna od pet na severu do 15 na jugu i jugoistoku.

Uveče i tokom noći sneg se mestimično očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu danas oblačno, hladnije, povremeno sa kišom. Više padavina se očekuje posle podne, a uveče i tokom noći u pojedinim delovima grada počeće da pada sneg.

Vetar slab i umeren, pre podne povremeno jak, severozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, od pet do sedam


Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će do subote, 10. aprila, jutra biti hladna sa slabim prizemnim mrazem. Danas ponegde na istoku i jugu, a u periodu od srede do petka u većini krajeva očekuje se i slab mraz na 2 m. Do subote jutra hladna sa slabim prizemnim mrazem.m. 


Naoblačenje sa severa i zapada do kraja dana proširiće se i na ostale predele uslovljavajući kišu i zahlađenje. Uveče, tokom noći ka sredi i u sredu u nižim predelima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a u brdsko-planinskim predelima sa snegom ponegde uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Autor : GLEDAJ.RS/RHMZ

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x