Merkur je krenuo retrogradno, Tarot Bejb ima važnu poruku!

 Merkur od danas ide retrogradno u znaku Vodolije. Ovaj tranzit traje do 21. februara. Šta to znači za nas smrtnike? Na prvom mestu moram naglasiti da retro Merkur nije strašna nebeska pojava. Njegovi negativni efekti nemaju moć da nam ozbiljno poremete život, više se svode na dnevne neprijatnosti i frustracije.Ovaj retro Merkur će biti jači nego mnogi prethodni jer se nalazi u znaku svoje egzaltacije - u Vodoliji. Najviše će pogoditi baš Vodolije, a potom dva znaka kojima Merkur prirodno vlada - Blizance i Device.


Ako ste u znaku i podznaku nešto od ova tri (Vodolija, Blizanci, Devica) pripremite se na malo veće muke u narednih mesec dana. Merkur u Vodoliji će najveći uticaj imati u sferi tehnologije i internet komunikacija. To su pokvareni telefoni, online banking koji ne radi, mejlovi koji odu u draft kad pritisneš send.

To su poruke na mesendžerima koje se same brišu i regularno padanje društvenih mreža. Ako ste vodili evidenciju onda već znate da je poslednja tri puta Instagram padao baš u periodu retrogradnog Merkura. Pošto Uran vlada Vodolijom, možemo očekivati i probleme sa svim kućnim uređajima i mašinama koje rade na struju.


Ovo nije period za kupovinu nove tehnologije (nema veze što se sve kvari, izguraj mesec dana i popraviće se samo), putovanja, potpisivanje novih ugovora.


Ovo jeste dobar period za kompletizaciju starih dogovora, završavanje starih nedovršenih razgovora, dekoraciju doma (premeštanje nameštaja) i dizajniranje bilo čega na internetu (sajt, online portfolio, itd.)


Vaš astrolog: Tarot Bejb

Autor : Tarot Bejb

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x