Šta Dan zaljubljenih dnosi svakom horoskopskom znaku objašnjava Tarot Bejb

Srećan Dan zaljubljenih svima koji slave! Nakon kriminalnih ljubavnih tranzita koje smo preživeli to sigurno nije veliki broj ljudi. Malo vas je, ali ste izludeli. Bez obzira na prethodne tranzite, ovaj dan će mnogima doneti i pozitivna iznenađenja. Pogledajte šta vas čeka na osnovu znaka i podznaka.

Ovan

Dan zaljubljenih prolazi mirno i bez neprijatnih iznenađenja. Planete iz Vodolije, među kojima je Venera, prave lep aspekt saradnje sa znakom Ovna. Ali ako nemate planove šanse su male da ćete doživeti prijatno iznenađenje.

Bik

Bikovi planiraju romantičan provod, a nebo im se smeje i priprema neočekivanu svađu koja se potencijalno završava raskidanjem. Uran i Mars u njihovom znaku uopšte nisu raspoloženi za druženje i slavlje.

Blizanci

Blizanci uglavnom neće biti raspoloženi za izlaženje i bilo kakvo cimanje. Spremite dobar izgovor da otkažete planove dragi Blizanci. Mesec sa Neptunom iz Riba danas kvadrira znak Blizanaca i vuče ih u izolaciju.

Rak

Rakovi su danas ekstremno romantični i maštoviti. Inače su takvi zbog prirode njihovog vodenog znaka, ali baš danas sazvežđe Raka pravi aspekt saradnje sa maštovitim Neptunom i emotivnim Mesecom iz Riba.

Lav

Sa pet planeta iz Vodolije koje prave opoziciju sa sazvežđem Lava jasno nam je da će dan biti ispunjen tenzijom i dramom. Lavovi inače vole dramu, samo pazite da ne skrene u preterano negativnu atmosferu.

Devica

Device mogu očekivati najviše pozitivnih iznenađenja na Dan zaljubljenih! Uran i Mars grade aspekt saradnje sa sazveđem Device i omogućavju željene preokrete i dobar provod.

Vaga

Vage čeka opušten i miran dan. Bez mnogo iznenađenja, prethodni planovi se poštuju i uživanje u ljubavnom provodu je zagarantovano. Sve planete iz Vodolije grade trigon sa Vagom i obezbeđuju harmoniju.

Škorpija

Najteže je predvideti današnji dan za Škorpije jer se pozitivni i negativni aspekti prepliću, ali šanse su da dan počinje fenomenalno sa nadahnućem i pozitivnim raspoloženjem, da bi se postpeno sve preokrenulo na haos i konflikt. Pažljivo danas.

Strelac

Strelčeve čeka sjajan Dan Zaljubljenih. Sve planete grupisane u znaku Vodolije su kroz sekstil naklonjene sazvežđu Strelca i obećavaju dobar provod i uživanje.

Jarac

I slobodni i zauzeti Jarčevi se najbolje provode u intimnom okruženju. Ljubavni partner ili druženje sa jako malim krugom ljudi. Bez izlazaka i velikih grupnih dešavanja. Samo Jarac i njegov partner je najbolji recept za uspešan i opušten Dan zaljubljenih.

Vodolija

Zauzete Vodolije čeka ili najbolji ili najgori dan u životu. Sa ovakvom koncentracijom planeta u znaku Vodolije koje se bore sa nepredvidljivim Uranom i strastvenim Marsom nema sredine. Ili raj ili kraj.

Ribe

Inače emotivne Ribe su danas posebno romantične i maštovite sa Mesecom i Neptunom koji se spajaju u ovom znaku. Sazvežđe Riba pravi samo lepe aspekte danas zbog čega zauzeti mogu da se u potpunosti posvete uživanju sa partnerom.


Vaš astrolog: Tarot Bejb

Autor : Tarot Bejb

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x