Tarot Bejb: Kako se zaljubljuješ na osnovu natalne Venere

Venera u natalnoj karti određuje kako posmatramo ljubav i kako pristupamo romantičnim odnosima. Prema znaku natalne Venere možemo u grubikm crtama proceniti na koji način osoba traži ljubav.


Venera u Ovnu:

Venera u Ovnu voli da osvaja plen i pobeđuje konkurenciju. Venera u Ovnu je Venera u svom izgonu, pa su pogrešni ljubavni partneri njen zaštitni znak. Najbolji parter osobe sa Venerom u Ovnu je neko ko se bavi sportom ili neko ko nosi uniformu (policija, obezbeđenje, carina, vojska, vatrogasci itd).


Venera u Biku

Venera u Biku voli uživanje i samu ljubav. Ne treba žuriti s razvojem veze, ali isto tako ne smete zapostaviti osobu sa ovom Venerom. Stalni pokloni, izlasci i romantični gestovi su obavezni. Možda deluju introvertno i opušteno na prvi pogled, ali su luksuzne dive sa neprevaziđenim ukusom i visokim kriterijumima.


Venera u Blizancima

Nepravedno ih prati reputacija raskalašnih divljaka. Istina je da su itekako prefinjenje osobe sa odličnim smislom za umetnost, modu i književnost. Da biste osvojili osobu sa natalnom Venerom u Blizancima morate osvojiti njihovu ADHD koncentraciju i nekontrolisanu maštu.


Venera u Raku

Istina je - osoba sa Venerom u Raku samo želi da se skrasi i pokrene porodicu. Ceni lojalnost i porodične vrednosti iznad svega. Ovo nije osoba za prolazne afere i kombinacije. Ako niste spremni za životnu obavezu bolje se okrenite nazad.


Venera u Lavu

Strast, uzbuđenje i ljubavne avanture predstavljaju prioritet osobi sa natalnom Venerom u Lavu. Ove osobe će uvek izabrati trenutnu zabavu i uzbuđenje pre dugoročne i stabilne ljubavi. Njima je u prirodi da jurcaju. Važnije im je kako se prezentuju od onoga što je stvarno.


Venera u Devici

Devica je znak Venerinog pada. Jasno je da se osobe sa natalnom Venerom u Devici teže snalaze u ljubavnim situacijama od ostatka populacije. Devica voli da analizira, a esencija ljubavi sama po sebi nije analitička nego emotivna. Kada je ljubav stavljamo pod mikroskop i seciramo na najsitnije deliće, uvek ćemo otkriti nešto što nam se ne sviđa.


Venera u Vagi

Venera u znaku Vage se nalazi u svom prirodnom sedištu. U ovom znaku ima priliku da se pokaže u najboljem svetlu. Ovo su šarmantne, sentimentalne i lepe osobe. Imaju smisao za glumu i ostale umetnosti. Uvek su dostojanstvene i elegantne. Veneru u Vagi osvajamo lepim manirima.


Venera u Škorpiji

Venera u svom izgonu u znaku Škorpiona zadržava samo nekoliko pozitivnih osobina ove planete. To su svakako strast, moć zavođenja i senzualnost. Osobe sa natalnom Venerom u Škorpiji najćešće pate od preterane ljubomore i besnih ispada.


Venera u Strelcu

Pozicija nezavisnih legendi. Emocije su brojne i bogate, ali vezanost je retka i slaba. Osobe sa natalnom Venerom u Strelcu obožavaju ljubavne avanture i nemaju klasične emotivne i tradicionalne restrikcije i inhibicije.


Venera u Jarcu

Kad je Ceca rekla “Lepi verni, ali dosadni” mislila je na osobe sa Venerom u Jarcu. To je ekstremno sporo razvijanje osećanja i povezanosti, ali kada se jednom uspostavi jako teško prekinuti. Tradicionalne bračne i porodične vrednosti se kriju iza ljušture mrguda.


Venera u Vodoliji

Osobe sa natalnom Venerom u Vodoliji su moderne duše. Teško shvatljive i još teže uhavatljive prirode. Njih ne interesuje vezivanje bez prave poente. Umeju da se zezaju sa svima, ali će se posvetiti samo zaista posebnim partnerima.


Venera u Ribama

Ovo je pozicija Venerine egzaltacije. Zvući jako romantično, ali u praksi je to često mač sa dve oštrice. Ljubav se stavlja na tron. Ona je sve. Bez ljubavi smo ništa. Očigledno je kako ovakva perspektiva možeosobu dovesti do ponora pakla. Iskreno se voli, još iskrenije se pati.


Vaš astrolog: Tarot Bejb


Autor : Tarot Bejb

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x