Tarot Bejb: Mlad Mesec i stelijum u Vodoliji oglašavaju novi početak

Danas se Mesec i Sunce spajaju. Ova konjukcija znači da je Mesec Mlad. U decembru prošle godine sam prvi put pisala o ovom datumu. Još tada sam najavila ozbiljnije olakšanje globalne pandemije za ovaj period:

“Ključni datum koji obećava preokret tek od 11. februara kada na nebu nastupi božanstveno spajanje Saturna, Jupitera, Sunca, Meseca, Merkura i Venere u Vodoliji. Dobro ste čuli, grupnjak na nebu (stelijum) od šest planeta u znaku društvenih preokreta. Verujem da je ovo datum pravog poboljšanja situacije na globalnom planu.”

Sada se u vestima priča da možemo postepeno očekivati popuštanje mera i restrikcija zahvaljujući velikom procentu vakcinacija. Konačno možemo da se nadamo putovanjima i izlascima. Ovo jesu odlične vesti, samo je put ka slobodi još uvek trnovit. Krenuli smo u pravom smeru i tako će se i nastaviti.

Digitalne reformacije su takođe odlika Saturna u Vodoliji. U kvadratu sa revolucionarnim Uranom moralo je da se desi neko ludilo kao što je trenutno rušenje berze koje su spontano organizovali ljudi na internet forumu.

Situacija sa restrikcijama se postepeno ublažava, a Saturn koji se polako kreće je tu presudan faktor. Saturn u Vodoliji ruši prethodno uspostavljene represivne sisteme i donosi ogromne tehnološke preokrete. Ipak, taj proces nije prijatan i lak. Ovo je fenomenalna prekretnica, ali potpunu slobodu ćemo doživeti tek kada Saturn završi svoj hod do sazveža Ribe u mart 2023. Prisetimo se šta se dešavalo prošli put kada je Saturn tranzitirao Vodolijom:
- Raspad Sovjetskog saveza i kraj hladnog rata

- Kraj apardhejda u Južnoj Africi

- Poslata je prva sms poruka

- Internet je otvoren za ceo svet (world wide web)

- I naravno RASPAD JUGOSLAVIJE

Deca rođena početkom devedesetih su odrasla u sankcijama, deca rođena početkom 2020ih odrastaju u zabrani kretanja i okupljanja. Tranzit Saturna kroz Vodoliju je prošli put rasturio represivni režim Slobodana Miloševića, ali takođe smo morali da istrpimo ogromne restrikcje pre nego što smo oživeli demokratiju. Ovaj put trpimo alternativne sankcije, ali principi ostaju isti.

Vaš astrolog: Tarot Bejb


Autor : Tarot Bejb

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x