Angellina Vujović laže za godine, a za Gle.tv otkriva i zašto

Popularna pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina,  sa gledaocima emisije New Wave na Gle.TV-u  podelila je svoje poslovne planove, govorila o saradnji sa pevačima sa domaće scene i otkrila detalje o svom privatnom životu!


Karantin je, kako je navela, zaustavio album na kome je radila. To je, kako kaže, razočarava,  ali je ne obeshrabljuje.


,,Radim na dosta projekata trenutno. Album iz 2020. godine ču stopirati i izbaciću u 2021. ostatak tih pesama, prošto ne mogu da se pohvatam sa vremenom. Nije momenat kad ti možeš nešto da isplaniraš i sve kolege mi se žale na to." - rekla je Angellina za Gle.TV


Anđelina  je najavila i saradnju sa Markom Ostojićem, pevačem u usponu, kao i sa dobro poznatim Ognjenom Jovanovim sa kojim već ima pesmu ,,Hemija" koja je osvojila srca publike.


Anđelina radi "narodnjak"


Gostujući u emisiji New Wave, Anđelina je otkrila da radi jedan narodnjak za jednog popularnog pevača ali nije otkrivala detalje!


Uz ovu iznenađujuću informaciju otkrila je i detalj iz svog privatnog života, koji inače  "kao zmija noge". 


,,Moj idealan muškarac je ono što trenutno imam. Mi smo tako dobar komplet." rekla je Angellina za Gle.tv sa osmehom na licu. O kome se zapravo radi, za sada, nam ostaje da nagađamo. 


Osim detalja iz privatnog života, postoji još jedna stvar koju je Anđelina , u početku, nenamerno sakrila, a to su njene godine!


Naime, u jednom intervjuu je rečeno da ima 22 godine umesto 23, a Anđela to nije negirala.


,,Bilo mi je zabavno da budem mlađa, i onda sam samo nastavila da pričam da sam '97. godište. Ja sam '96. ali ako vas iko pita recite da sam '97." kroz smeh je rekla Angellina.


Ostatak intervjua sa Anđelinom za Gle.tv možete pogledati na linku ispod.Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x