OGNJEN JOVANOV OTKRIVA KOME BI POSLE NIKOLIJE URADIO PESMU

"Najpoznatiji neženja tvitera" kanal GLE.TV najavio je nove pesme na kojima radi, između ostalog da li možemo očekivati ponovnu saradnju sa pevačicom Angellinom i kome bi, nakon hita "Nakit" za pevačicu Nikoliju, radio pesmu.


Talentovani Ognjen Jovanov je bio gost naše emisije New Wave i za kanal Gle.tv objasnio način života u kojem "Nema radno vreme i partija sredom", stih koji je opevao u najnovijem duetu koji je radio sa kolegom reperom Surreal-om. Ognjen nam je pričao o posebnoj vezi koju ima sa Hazze izdavačkom kućom u kojoj je započeo muzičku karijeru, kao i zašto je odlučio da se, nakon kratkog boravka u Imperiji, oproba u solo karijeru.


Kada smo ga pitali o njegovom rodnom gradu Zrenjaninu nije mogao tačno da kaže da li mu je to komfor zona, ali da je njegova soba mesto gde su svi njegovi hitovi nastali, a da je Beograd postao grad koji mu je prirastao srcu.


Nismo mogli da odolimo, pa smo pitali i da li je u međuvremenu našao lepšu polovinu, na šta je on dao vrlo interesantan odgovor.


Ostatak intervjua možete pogledati na youtube kanalu GLE.TV 


Autor : Gle.Tv

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x