Snajka za GLE.TV otkriva tajne uspeha menadžmenta na društvenim mrežama, ali i istinu o influenserima

Martina Anđelković, jedna od najpoznatijih internet preduzetnica, koji mnogi prepoznaju po nadimku Snajka, u emisiji Lifestyle na GLE.TV-u otkrila je male tajne svog zanata, sve dobre, ali i loše strane društvenih mreža i govorila o načinima na koji influenseri koriste svoj uticaj.


Popularna Snajka je objasnila šta za nju predstavlja rad sa influenserima sa kojima se svakodnevno susreće u svom poslu.


"Rad sa influenserima je nova borba svakog dana i nova avantura. Meni je mnogo drago da danas mladi ljudi imaju mogućnost da unovče svoju osobenost. Influenseri su mi fanstastični do jednog momenta... Mišljenja sam da ako već imaju uticaj, taj uticaj ne sme da ide do tačke "ja", već treba da nadiđe tu tačku "ja" . To znači da budu svesni društveno-ekonomskih, ali i političkih situacija", kaže vlasnica kompanije "Snajka de Madre".


Snajka pojašnjava da ne misli da bi influenseri koji se bave lifestyle-om trebalo da se osvrću na političke događaje, ali svakako smatra da ne bi trebalo da ostanu slepi na dešavanja oko njih i da u trenutcima kada "gori grad", kače "outfit of the day."


"Daleko od toga da ih kritikujem, ali ako ti je narod dao uticaj iskoristi ga u dobre svrhe. Iskoristi ga tako da utičeš na ljude da deluju pozitivno. Mi smo prevazišli #moodoftheday koji ostavljamo u nekom vremenu koje nije aktivističko, jer je vreme danas vrlo aktivističko. Svaki influenser bi, na neki način, trebalo da bude aktivista, da se bori za nešto", ističe Snajka.


Snajka za GLE.TV otkriva i koje influensere bira za saradnju.


"Ima gomila influensera koji su mi neizmerno dragi, ali ne sarađujem sa influenserima i ne uključujem u rad one koji nemaju svest o dešavanjima oko sebe. Isključivo biram one koji su svesni sebe i okoline, koji čine prave stvare u pravo vreme i koji nisu slepi", poručila je Snajka.


Ceo intervju sa Martinom možete pogledati na youtube kanalu GLE.TV.Foto: Martina Anđelković arhiva/ Marko Egde

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x