TikTok zvezda Milovan Stijović: Kupiću diplomu, ali neću da reklamiram kladionice ili možda hoću

TikTok zvezda Milovan Stijović koji je ušao u TOP40 najplaćenijih TikTok osoba na Balkanu u emisiji NewWave na GLE.TV otkrio je kao je došao do broja od  353.000 pratilaca i šta je tajna njegovog uspeha na ovoj društvenoj mreži.


Milovan kaže da je potrebno da budete svoji i drugačiji.


"Trebalo bi da budete drugačiji, da se istaknete, a ipak da budete i iskreni i svoji i da je to tajna mog uspeha. Ustvari, ja smatram da sam na TikToku poznat jer se zovem Milovan. Da se zovem Marko ja ne bih postojao na društvenim mrežama", kaže, u svom stilu, Milovan uz konstataciju da zasluge pripadaju njegovom dedi po kome je dobio ime.


Milovan priznaje  i da je studije potpuno zapostavio, ali i Ivani Kovačević otkriva i šokantan plan da će poći stopama onih koji su "kupili diplome".


"Rešio sam da kupim diplomu. Čega se pametan stidi, budala se ponosi, ali da - kupiću diplomu. Samo razmišljam da li za web dizajn, ili možda neko pravo ili neki marketing", tvrdi Milutin.


Međutm, Milovan ipak ima nekih granica koje postavlja, novčanih.


"Koliko god ljudi mislili da ja nisam dobar primer mlađima, ja odbijam da reklamiram kladionice ili cigarete. Dobro,  kontradiktoran sam ,  već sam rekao da ću kupiti dilomu, onda kažem da neću da reklamiram kladionicu, onda reklamiram u stvari. Para vrti gde burgija neće", konstatuje.


Šta Milovan misli o sponzorima i svojim kolegama sa TikToka i YouTuba i šta je uradio sa zarađenim novcem pogledajte u novoj emisiji NewWave.
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x