Mačak preživeo 30 minuta pranja u veš mašini

Mačka po imenu Broš preživeo je pola sata pranja u veš mašini, saopštila je ukrjinska veterinarska klinika u koju je mačak doveden nakon incidenta.


Prema rečima veterinara iz veterinarske klinike "On Rabochaya" Broš je imao običaj da spava u veš mašini, ali je ovoga puta i ostao u njoj, jer ga vlasnici nisu primetili u gomili sivog veša.


Prema rečima osoblja klinike, mačak je bio u mašini za veš oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegove vriske.„Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačka tako dugo prala zajedno sa vešom. Iznenađujuće, kada je mašina otvorena, mačak je istrčao i pokušala da se sakrije. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli kod veterinara“, objasnili su lekari na Facebook stranici klinike.Prema rečima osoblja klinike, prilikom pregleda životinje  otkrili su nisku temperaturu i piskanje u plućima. Oči Broša se nisu otvarale od praška, a usta su mu jako mirisala na deterdžent.Veterinari su Brošu dali neophodnu terapiju, njegovi testovi su bili normalni i ubrzo je otišao kući. Broš se sada oseća dobro: aktivno trči i skače po kući, jede sa zadovoljstvom.„Ovo nije prvi put da se susrećemo sa takvim slučajem, ali Broš je imao veliku sreću. Ne kaže se uzalud da mačke imaju devet života “, dodali su iz  veterinarske klinike.


Slična priča desila se 2020. godine u Australiji. Mačka je preživela 12 minuta pranja toplom vodom i deterdžentima. Životinju nije bilo moguće odmah izvući, jer je mašini trebalo oko dva minuta da ispusti vodu i zaustavi pranje, podseća The NewsGlory  magazin.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x