Mrnjau Fest - jedinstveni festival posvećen mačkama ovog vikenda u hotelu Jugoslavija

"Mrnjau fest",  jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole održava se danas i sutra 23. januara u Hotelu Jugoslavija u organizaciji Felinološkog društva "Le PETit"


Prema rečima organizatora na, sednom po redu, "Mrnjau festu" mace će se takmičiti oba dana, pripremljeni su programi za decu i udomljavanje zdravih maca.


"Tokom dva dana mačjeg festivala predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne titule i nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača", navode organizatori i dodaju da su u okviru "Mrnjau festa" pripremljena i predavanja i da će posetioci  u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, moći da saznaju više o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama o mačkama.


Na festivalu će biti moguće i udomiti mace.


"Jedan od programa na "Mrnjau Festu" će biti udomljavanje mačaka. Posetioci će imati priliku da izaberu i povedu kući macu svog života - novog čupavog, predljivog i maznog člana porodice. Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu", poručuju organizatori.

"Mrnjau Fest"  je otvoren za posetioce u subotu i nedelju 22-23. januara od 10-18h, ulaznica je 300 dinara za ceo dan, dok je za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan.Foto: PixaBay/Canva

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x