Prva mačka SAD: Bajdenovi u Belu kuću uselili mačku (VIDEO)

Kancelarija prve dame Džil Bajden saopštila je da je porodica Bajden  uzbuđena što će u Belu kuću dočekati dvogodišnju mačku sa sivo-belim prugama po imenu Willow.

Džil Bajden, profesorka  koledža, dala je ime mački po njenom rodnom gradu Willow Groveu u Pensilvaniji, rekao je portparol prve dame Majkl LaRosa.

„Mačka sa farme iz Pensilvanije, Willow je ostavila priličan utisak na Džil Bajden 2020. godine kada je skočila na binu tokom kampanje“, rekao je LaRosa. „Videvši njihovu neposrednu vezu, vlasnik farme je znao da Willow pripada Bajdenovima.“Zelenooka, kratkodlaka mačka dobro se smestila u Belu kuću sa „svojim omiljenim igračkama, poslasticama i puno prostora za miris i istraživanje“, rekao je LaRosa.U decembru su Bajdenovi u porodicu primili novog psa, nemačkog ovčara po imenu Komandant, koji je tada imao četiri meseca.Njihov pas Čemp umro je ranije 2021. Major, spasilac koga je porodica usvojila pre dolaska u Belu kuću, živi van Bele kuće sa porodičnim prijateljima nakon prijavljenih incidenata u Beloj kući.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x