SVE JE SPREMNO ZA PETVET EXPO, NAJVEĆI SAJAM KUĆNIH LJUBIMACA


Ove godine PetVet Expo okuplja preko 10.000 posetilaca, 50 izlagača i partnera iz 10 zemalja sveta. Štark Arenom, tokom specijalizovanih izložbi, prodefilovaće više od 600 pasa, a njih će ocennjivati najeminentnije sudije iz celog sveta, najavili su organizatori.

Svi zainteresovani moći će da učestvuju na prezentacijama, predavanjima i okruglim stolovima na kojima će govoriti najveći stručnjaci pet industrije.

Sajam će ugostiti najznačajnije domaće i inostrane proizvođače hrane, uvoznike hrane, opreme za kućne ljubimce, kao i veterinare, vlasnike pet shopova, odgajivačkih centara, kućne ljubimce i njihove vlasnike.

Na PetVet Expo ove godine, pored specijalizovanih izložbi pasa, akcenat će biti stavljen i na Grooming-u, profesiji koja je u ekspanziji u svetu i Srbiji.Grooming je u svetu opšteprihvaćena reč kada se misli na negu kućnih ljubimaca, a odgovorni vlasnici svoje ljubimce redovno vode u gruming salone na uređivanje, 


Sve tajne ovog zanata posetiocima će otkriti Christine Heartz iz Kanade, odgajivačica Pomeranaca preko 40 godina i vlasnica odgajivačnice Chriscendo Pomeranians, navodi se u saopštenju PetVet Expa.


Ulaz na sajam je besplatan, a poziv je otvoren za sve ljubitelje životinja i njihove ljubimce.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x