Ukusni recepti za vaše ljubimce! Novi trend na instagramu

Deljenje recepata za pripremu hrane za kućne ljubimce od nedavno je postao Instagram trend.


Naši kućni ljubimci igraju veliku ulogu u našim životima, pa se tako i mi trudimo da im ugodimo na sve moguće načine, a jedan od tih načina postao je i priprema hrane.


U svetu je objavljeno na hiljade knjiga sa receptima za kućne ljubimce i dok se veterinari spore da li je ova praksa dobra ili ne, instagram profili sa receptima za pripremu hrane za kućne ljubimce  postaju sve popularniji.


Taj trend na instagramu polako se prenosi i u Srbiju.  


Među brojnim instagram profilima posvećenim ljubimcima, našao se i profil @odgajivacnicamitic gde je objavljeno nekoliko recepata za koje vlasnici profila tvrde da će ih ljubimci obožavali.


Recept je jako jednostavan:


3 čaše granula i isto toliko tople vode da bi granule omekšale, zatim se doda junetina i pečena bundeva. Dve kašike maslinovog ulja, naravno i ribljeg, pa se sve to umeša.


Ako su kuce baš male, iz odgajivačnice preporučuju da se sastojci ubace u blender.

U slučaju da nemate dovoljno vremena da se posvetite ljubimcima na ovaj način, za vas imamo dobru vest. Trend u svetu postaju restorani koji su posebno prilagođeni vlasnicima kućnih ljubimaca i koji pripremaju i serviraju hranu i za kućne ljubimce i to sa posebnim menijem. Jedan od takvih restorana izdvojio je magazin Forbs i nalazi se u Njujorku. Pre ili kasnije i ta praksa će postati trend u Srbiji.


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x