Upoznajte Mao Mao, mačku koja zarađuje više nego bilo koji foto model

Mao Mao, dvogodišnja britanska mačka iz Chongking-a u Kini, radi kao profesionalni model mačaka i zarađuje između 5.000 juana (775 dolara) i 10.000 juana (1.550) po slikanju.

Uspon do slave Mao Mao mačke bio je donekle nesretan slučaj. Njen vlasnik, čovek po prezimenu Zheng, radi u automobilskoj industriji i tokom jednog salona automobila došao je na  briljantnu ideju da svoju kućnu mačku stavi uslika kao model.


To je odmah privuklo gomilu ljudi koji su jedva čekali da fotografišu preslatku mačku i podele je na svojim stranicama na društvenim mrežama. To je dovelo do veće  izloženost  automobila, pa je Zheng počeo da promoviše Mao Mao kao model mačaka za reklamne kampanje.Danas je Mao Mao postala zaštitni znak  na auto izložbama i rutinski se pojavljuje nekoliko puta mesečno.


Uslovi za mačke-fotomodele


Ako ste se pitali koji su uslovi da bi jedna mačka postala foto model, stvari stoje slično kao i u običnom modelingu. Neophodno je da bude slatka i atraktivna, i poput Mao Mao- prirodna.

Neophodno je takođe da mačka voli pažnju. Kao što možete videti na video snimku ispod, Mao Mao voli da bude u centru pažnje. Dok bi se većina drugih mačaka osećala preplavljeno pažnjom i možda bi čak pobegla i skrivala se, ona samo uživa u pažnji. I to je ono što je čini profesionalnim modelom automobila.


Mao Mao Mao Mao zarađuje negde između 5.000 i 10.000 juana po snimanju, a njen vlasnik prihvata samo tri ili četiri događaja po mesecu, što ipak  donosi prilično novca.

Zheng obavezno nagrađuje svoju ljubimicu za njen "trud", kupujući joj samo najskuplju hranu za mačke i vodeći računa o njoj kao pravoj zvezdi što ona i jeste.Foto: PixaBay ilustracija

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x