Boško Obradović pozdravio odluku MUP-a da ne dozvoli šetnju u okviru Evroprajda

Lider pokreta Dveri Boško Obradović pozdravio je odluku Ministarstva unitrašnjih poslova (MUP) da ne dozvoli šetnju u okviru manifestacije "Evroprajd", ali je dodao da nije jasno zbog čega nije dozvoljena porodična šetnja u organizaciji "Antiglobalista Srbije".

"Ova manifestacija (Antiglobalista Srbije) ni na koji način ne krši javni moral kao što je slučaj sa Evroprajdom", rekao je Obradović u Domu Narodne skupštine, saopštile su danas Dveri.

On je naveo da taj pokret izražava sumnju da će MUP na kraju ipak dozvoliti održavanje šetnje u okviru "Evroprajda".

"Naše informacije govore da će šetnja biti organizovana od Doma Narodne skupštine do stadiona Tašmajdan, gde će biti održana završna manifestacija ovogodišnjeg Evroprajda. Ako se to zaista desi, to će biti još jedan dokaz da je Srbija okupirana zemlja i da LGBT ideologija paradira ne samo ulicama srpske prestonice, već i našom prosvetom, o čemu govori najmanje šest udžbenika sa spornim LGBT sadržajem", rekao je Obradović.

Pozvao je gradjane da ostanu "budni" po pitanju "LGBT paradiranja Beogradom" i da budu spremni da "iznova izadju na nove litije i porodične šetnje kako bi odbranili našu decu od LGBT propagande".

"Njihov cilj nije gej parada, već prevaspitavanje naše dece, i to hrišćanska, porodična i tradicionalna Srbija mora da zna i da spreči. Nastavićemo borbu kroz institucije sistema i da ovi sporni udžbenici budu povučeni iz naših škola", rekao je lider Dveri.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x