Brnabić: Jedini razlog zašto opozicija ide u dve kolone je opsada medijskog prostora

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas, povodom izjave potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da "iskreno poštuje Zavetnike", da je jedini razlog zašto opozicija ide u dve kolone na izborima, "opsada medijskog prostora".
Brnabić, koja je i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) je na televiziji Hepi navela da opozicija dobija više prostora u medijima iako su "dve kolone zajedno", dok lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima "jedan termin i jedan glas".

"Oni idu u dve kolone da bi prevarili građane. Oni sada tepaju jedni drugima 'nacionalna opozicija'. Oni nemaju ideologiju niti plan i program, zarad vlasti će proglasiti Srbe genocidnim narodom, učlaniće se u NATO, uvešće sankcije Rusiji i priznaće nezavisnost Kosova", rekla je Brnabić.

Premijerka je ocenila da opozicija nije predstavila viziju niti ciljeve, a da je njihova kampanja počela dvočasovnim filmom o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je morao da bude klasifikovan kao predizborni program, ali nije.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x