"Da se struka pita": Mladi se ne mogu potkupiti sa 100 evra

Predsednik pokreta "Da se struka pita", Vladimir Kovačević, povodom početka prijave mladih za državnu pomoć od 100 evra, poručio je da ovu vrstu podrške vidi kao "još jedan pokušaj vlasti u nameri da pridobije mlade" pred izbore.

"Ceo život radim sa mladim ljudima, uzeće oni tih 100 evra, jer su pragmatični, ali pokušaj SNS-a da im se time približi i da ih korumpira kao biračko telo pred predstojeće izbore je čist promašaj!", poručio je Kovačević.

On je dodao da mladi Srbije od svog života imaju velika očekivanja i to sa pravom, ali da vladajuća partija nema odgovor za pružanje perspektive mladima kakvu oni očekuju.

"Sve skupa ova novčana pomoć je presipanje iz šupljeg u prazno, deljenje pozajmljenog novca koji će svi građani decenijama vraćati nakon njihovog silaska sa vlasti", ističe Kovačević.


Predsednik pokreta “Da se struka pita” poručuje i da je vlast  pred predstojeće izbore "na izmaku ideja", pa koristi "isti recept" za različite kategorije biračkog tela.


"Mladi nisu penzioneri. Isti recept pridobijanja glasača samo znači da je ova vlast na izmaku ideja i na pragu je najvećeg populizma u vladanju u novijoj istoriji Srbije", zaključuje Kovačević.


Foto: Da se struka pita

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x