Dveri traže privodjenje Stefanovića, Djukanovića i Dijane Hrkalović

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović zatražio je danas od tužilaštva da privede ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, bivšu državnu sekretarku MUP-a Dijanu Hrkalović i poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Djukanovića zbog ono što su u javnosti izneli jedni o drugim u prethodnih nekoliko dana.

"Ako do toga ne dodje, ili ako do toga dodje a svi oni nakon toga ne budu odgovarali pred zakonom, to će biti najbolji dokaz da je sva medijska fama ovih dana iskorištena samo za unutrašnje obračune u SNS pred formiranje nove Vlade i paralelno skretanje pažnje javnosti sa gorućih tema, i to po ko zna koji put na isti medijski način", ocenio je Obradović u saopštenju.

Obradović je ocenio da bi povod za taj obračun mogao da bude sukob klanova u SNS ali i skretanje pažnje javnosti sa predaje elektroenergetskog sektora Srbije na Kosovu, kolapsa Elektroprivrede Srbije, ogromne inflacije i brojnih problema domaće poljoprivrede.

"Sve što su Stefanović, sa jedne, i Hrkalović i DJukanović, sa druge strane istog partijskog vrha SNS, rekli jedno o drugom može se sa velikim poverenjem smatrati kao tačno. Oni optužuju drugu stranu za kriminal, a prećutkuju ono što su dugo radili zajedno i u istom timu sa drugom stranom. Na taj način žele da izbegnu sopstvenu krivičnu i političku odgovornost, prebacujući sve na one druge sa kojima su zajedno radili sve vreme", dodao je Obradović.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x