Glišić: Imaćemo spektakularnu do sad nevidjenu listu za parlamentarne izbore

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će SNS na predstojećim parlamentarnim izborima imati "spektakularnu, od sad nevidjenu listu.

"Neka imena su se već pojavila u javnosti, biće još ličnosti koje će nam javno, nedvosmisleno dati podršku", rekao je Glišić za TV Pinik.

On je rekao da će pored ostalih na listi biti naučnik Stojan Radenović, reditelj Lazar Ristovski, sportista Marko Kešelj.

Prema njegovim rečima "to su nezavisni ljudi, koji misle svojom glavom, vide svojim očima da se gradi, nove fabrike, puteve".

"Neka dela govore 3. aprila. Ključno je pitanje da li ćemo se opredeliti da nastavimo da idemo napred ili da se vratimo unazad. Svaka odluka koju je doneo Aleksandar Vučić se pokazala kao ispravna. Znao je šta radi, imao je hrabrosti za to", rekao je Glišić.

Kako je naveo, "borba, rad i trud, pre svega predsednika Vučića, biće u narednih pet godina nešto što će Srbiju izdići na takav nivo da svi koji ovde žive ili dolaze kažu da je ovo mesto za lep život".

Autor : Gledaj.rs/Beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x