Godjevac (SSP): Bakarec etiketira opoziciju i vredja gradjane Vračara

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Gođevac ukazala je danas da poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Bakarec na društvenim mrežama "etiketira i poistovećuje" članove SSP-a i ostalih opozicionih stranaka na Vračaru sa pripadnicima nedavno uhapšene organizovane kriminalne grupe.

Ona je u saopštenju navela da Bakarec na taj način ne vređa samo opoziciju već i 33 odsto građana Vračara koji su na prošlim izborima dali glas njihovoj listi, te dodala da je "ta cifra na Vračaru za SNS misaona imenica".

Podsetila da je kriminalna grupa koja je sada uhapšena, "harala Vračarom i Beogradom godinama" i da je to neko tolerisao, a da "SNS treba da proveri ko i zašto" pošto su, kako je ukazala, "sve bezbednosne strukture pod upravom ove stranke već deset godina".

"Dokaz da ova izmišljotina i degutantna laž nema nikakvog smisla je da čak i članovi SNS ne lajkuju ovakve objave. Lajkuju je na primer Laura Smith, Dorothy Brenneman ili Liza Marquez", dodala je Godjevac.

Ocenila je da "izgleda da je za SNS i dalje razumno da kupuju lajkove za postove kojima okrivljuju građane koji se bore protiv rušenja spomenika, divlje gradnje ili uništavanja parkova".

"Žalosno je da posle toliko godina bavljenja politikom Bakarec ne razume da politika nije brutalno vređanje onih sa kojima se ne slaže, nego put kojim građanima može da se omogući da žive bolje i bezbednije", kazala je ona.

Navela je i da "SNS to nije uspeo" i da se "to vidi na svakom koraku", te ocenila da im vređanje im neće pomoći.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x