Jeremić: Imamo dva kandidata koji stoje bolje i od Aleksića i od Ponoša

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić istakao je danas da je od najvećeg značaja da se sačuvaju smirenost i jedinstvo opozicije i da to i građani očekuju, te da veruje da to niko neće dovoditi u pitanje.

On je rekao da su dobili rezultate istraživanja, jedno je radila Stranka slobode i pravde, a drugo Đorđe Vukadinović za Narodnu stranku, u koje je on imao uvid.

„Što se tiče kandidata za predsednika, stav Narodne stranke je da treba podržati onoga ko je zaista najbolji, a dobra vest je da svih šest kandidata koji su mereni stoje dobro“, rekao je Jeremić za „Pregled dana“ Njuz Maks Adrije.

On je naveo da dva kandidata o kojima se najviše priča ovih dana, Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš, stoje dobro, da su obojica iz Narodne stranke i da to nešto govori o njoj.

„Ono što je po meni najbolje je da imamo dva kandidata koji stoje bolje i od Aleksića i od Ponoša“, rekao je Jeremić, ali nije želeo da izlazi u javnost sa njihovim imenima, a kazao je da je među onima čiji je rejting meren bio i profesor Miodrag Zec.

Kako je dodao, u Srbiji se često bira između dva zla, a sada opozicija bira između dobrih kandidata i za koga god da se odluči neće pogrešiti.

„Sešćemo sa partnerima i stav je da treba podržati onoga ko najbolje stoji“, rekao je Jeremić i ponovio da je prvi izbor Narodne stranke Aleksić, ali da će podržati zajedničkog kandidata za kojeg misli da treba da bude onaj ko se najbolje kotira.

Autor : Gledaj.rs/Fonet

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x