Jovanović (DSS): Novi izbori mogu da budu samo plod političke krize

 Lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović rekao je da novi izbori mogu da budu samo plod političke krize usled nemogućnosti da se iznadje većina u predstavničkim telima.

Jovanović je za list Danas rekao da na republičkom nivou "nema naznaka jedna takve krize, niti ima objektivnih okolnosti za tako nešto".

Naveo je da "i u gradu (Beogradu) dosadašnja većina i dalje raspolaže većinom, istina tesnom".

"U tom smislu je nedavna izjava gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, koga držim za ozbiljnog čoveka, o tome da treba ponovit izbore, jer su se gradjani, jelte, malo zaigrali, opustili, šalili ili šta već, prilično skandalozna jer se njena suština upravo svodi na deo vašeg pitanja da treba da glasamo dok stranke na vlasti ne budu zadovljne", rekao je on.

Upitan, povodom dešavanja u Beogradu, šta je to sa opozicijom da ne može da bude dosledna ni u jednoj stvari, Jovanović je ocenio da su svadje i lični animoziteti jedino u čemu je opozicija dosledna.

"Kako nije dosledna?, Pa sve što ste naveli traje već godinama unazad: svadje, trzavice, neprincipijelnost, lični animoziteti i politikanski napadi i sve to začinjeno mahom neiinteligentnim idejama poput ideje o bojkota lanasirane pre tri godine", rekao je on.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x