Jovanović (Narodna stranka): Mogli smo sami na izbore, ali smo bili posvećeni jedinstvu opozicije

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je ta stranka na izbore mogla da izadje i sama, ali je "od početka bila posvećena jedinstvu opozicije", zarad kojeg je "pristala i na nametanje odluka, kao što je to uradjeno sa kandidaturom Zdravka Ponoša".

"Verujem da opozicija mora detaljno da analizira gde je grešila u kampanju, a grešila je, i da kaže popu pop, a bobu bob, kako ne bismo ponavljali greške u budućnosti, a istina zna da boli”, rekao je Jovanović listu "Danas", povodom izjave predsednika Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Djilasa da bi bilo "pošteno da je Narodna stranka rekla sve što je tišti kada je pravljena koalicija" i da nije izašla na izbore u toj koaliciji.

Jovanović je povodom predloga profesora Čedomira Čupića o formiranju "nadstranačkog tela" u Beogradu do novih izbora, rekao da se pokazalo da takva rešenja ne donose rezultate, iako veruje da je to predloženo u dobroj veri.

"Političari moraju da se bave politikom i da preuzimaju odgovornost za svoje odluke, a da se ne skrivaju iza nestranačkih ličnosti, naveo je Jovanović.


Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x