Koalicija Suverenista predala listu za republičke izbore

 Koalicija Suverenista, koju čine stranke Dosta je bilo , Zdrava Srbija i Pokret Živim za Srbiju, predala je danas listu kandidata za poslanike Republičkoj izbornoj komisiji (RIK).


Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović rekao je da Suverenisti zastupaju jedan zdrav nacionalni i patriotski program zasnovan na iskustvu svojih članova sa merljivim rezultatima u svojim profesijama."Želim da se zahvalim svim građanima Srbije koji su svojim potpisom dali podršku listi suverenista, i pozivam ih da se ne plaše jer imaju za koga da glasaju", rekao je Stamatović, a saopštili Suverenisti.Kako se navodi, predsednik stranke Dosta je bilo i nosilac liste Suverenista Saša Radulović rekao je da se "u modernom svetu politika više ne deli na levo i desno, već na globaliste, koji veruju u nadnacionalne strukture i suvereniste koji se zalažu za očuvanje samostalnosti država u vođenju unutrašnje i spoljne politike".

Predsednik pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković je naglasila da je "lista suverenista lista slobode i da drugi to ne nude".

"Mi smo godinama istrajni u svojim stavovima, a sada smo zajedno, što će nam sigurno doneti pobedu", rekla je Stojković.

Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/TANJUG

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x