Kovačević: Bojim se da će se pod vođstvom Branislava Nedimovića i fudbal prepoloviti, kao što se prepolovio i stočni fond Srbije

Bojim se da će se pod vođstvom bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i fudbal prepoloviti, kao što se prepolovio i stočni fond Srbije,  izjavio je danas predsednik Nove – Da se struka pita, Vladimir Kovačević.


"Danas plaćamo milijardama, što kreditnih sredstava, što sredstvima poreskih obveznika Srbije, za popravku razrušenog iza Nedimovića. Zbog toga se pitamo i da li je normalno da se isti taj Nedimović nagradi funkcijom zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS)?", istakao je Kovačević u saopštenju dostavljenom medijima.

"Uplašen sam sada i za FSS, jer se bojim da će se i fudbal pod njegovim vođstvom prepoloviti, baš kao i stočni fond Srbije", dodao  je Kovačević  i od aktuelne ministarke poljoprivrede zatražio da se ogradi od Nedimovića.


"Nova ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković sinoć je u Noćaju, u Mačvi, izložila novu uredbu koja je afirmativna za stočare, ali i zakasnela, jer su mnogi stočari zauvek odustali od uzgoja i držanja životinja. Nije u redu ubeđivati stočare da će biti bolje, a prvo se ne ograditi od Branislava Nedimovića, kao najveće štetočine koja je ikada bila na mestu ministra poljoprivrede", poručio je Kovačević.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x