Kovačević: Nova – Da se struka pita spremna za učestvovanje u dogovoru opozicije o jednoj listi

Stranka Nova – Da se struka pita (Nova D2SP) konstituisana je tako da bude komplementarna sa drugim opozicionim partijama koje u svom fokusu delovanja imaju aktivnosti i programe koji se konkretnim merama zalažu za unapređenje životnog standarda građana Srbije, izjavio je danas njen predsednik Vladimir Kovačević.

"Predsedništvo stranke saopštava da je stranka Nova – Da se struka pita spremna da odustane od samostalnog nastupa i da participira u konačnom dogovoru i sastavljanju jedne liste za izlazak na predstojeće izbore, ukoliko ispitivanja javnog mnjenja upućuju na to da je na taj način zagarantovan najveći uspeh opozicije ", rekao je Kovačević.

Kovačević ističe da je „Nova D2SP, sa svim svojim stranačkim resursima, spremna da ustupi svoj pažljivo pripreman ekonomski program budućoj celini i privredničko iskustvo koje smo sticali desetinama godina, radi što efikasnijeg zajedničkog nastupa u budućoj izbornoj kampanji“.

"Svaki dogovor oko raspodele mandata za predstojeći zajednički nastup smatramo manje važnim u odnosu na programske kompatibilnosti i izbor ljudi koji će ovo sprovesti nakon očekivanog izbornog uspeha", zaključio je Kovačević.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x