Marković (Zajedno): Tabloidi me napadaju lažima da bi sprečili blokadu Zrenjaninskog puta

 Aktivista stranke "Zajedno" Dušan Marković izjavio je da su tabloidi o njemu izneli laži kako bi sprečili najavljenu blokadu Zrenjaninskog puta, koju je on najavio zato što leva obala Dunava i dalje nema kanalizaciju.

Tabloidi su danas objavili da je Marković krao paketiće za decu dok je 2018. godine bio član stranke SPAS Aleksandra Šapića, te da ga je Šapić nakon toga izbacio iz te organizacije.

Marković je potvrdio da je bio u organizaciji SPAS, dok je Šapić bio predsednik opštine Novi Beograd, i dok je bio opozicionar.

"Dok sam ja bio u pokretu nikada nikakvi paketići nisu nestali, naprotiv, svake godine su ostajale nepodeljene hiljade paketića koji su trulili u skladištu, u Hali sportova. Šapić vrlo dobro zna šta je bila uloga njegovih paketića, ti paketići su se kupovali na nameštenom tenderu, a onda su ih aktivisti delili Romima i drugim ugroženim grupama po Beogradu, u zamenu za njihovu podršku na izborima", naveo je Marković.

On tvrdi da je proteklih dana dobijao pretnje zbog svog opozicionog delovanja, te da iznošenjem laži tabloidi poručuju da će "provući kroz blato " svakoga ko digne glas protiv Srpske napredne stranke.

"Moje komšije i ja nemamo čega da se plašimo, mi već živimo u blatu, svaki put kada padne i najmanja kiša. Vlast već četiri godine, iako su za to obezbeđena sredstva, ne rešava pitanje kanalizacije na levoj obali Dunava. Pre tri dana smo najavili da ćemo ponovo blokirati Zrenjaninski put i tada su počele pretnje i ovakva gnusna targetiranja", naveo je Marković.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x