„NOVA STRANKA- DA SE STRUKA PITA“ NA IZBORE IZLAZI SAMOSTALNO?

„Nova stranka- Da se struka pita“ kako  nezvanično saznaju mediji na parlamentarne izbore 17. decembra izaći će samostalno.


Međutim, u ovoj stranci za "Danas" nisu to želeli ni da demantuju, ali ni da potvrde saznanja ovog lista, već navode da će svi detalji njihovog izlaska na izbore biti poznati sutra, od nosilaca liste, do odluke da li će biti nekih koalicija.


„Trenutno aktivno radimo na modalitetu izlaska na predstojeće izbore, a ono što je sigurno je da će lista na kojoj ćemo učestvovati biti pravo osveženje u ovoj kampanji“, rekao je za Danas Vladimir Kovačević, predsednik „Nove stranke- Da se struka pita".


Kovačević kaže da se Srbija umorila od političke scene u kojoj je sve dozvoljeno, samo nije poželjno imati jasnu politiku i iza nje stajati, koliko god da košta.

Fokus delovanja Nove stranke – Da se struka pita, kako kaže, je ekonomija, a po svim istraživanjima upravo je ova tema odlučujuća na ovim izborima.


„Borićemo se snagom argumenata, na pristojan i fer način, bez udaranja ispod pojasa. Svim učesnicima na izborima želimo puno sreće u narednih 45 dana, da se borimo programima i kadrovskom ponudom, a građani su najbolje sudije onoga što činimo“, poručuje Kovačević.

Autor : Gledaj.rs/Danas

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x