Pokret Ljubav, vera, nada predao listu za beogradske izbore

Predsednik pokreta Ljubav, vera, nada Nemanja Šarović izjavio je danas, prilikom predaje liste za beogradske izbore, da je taj pokret „alternativa za veliki broj gradjana Beograda koji su nezadovoljni i ne žele da glasaju ni za jednu od unapred pripremljenih opcija“.

On je naveo da na beogradskim izborima učestvuje sa listom „Nemanja Šarović – za sav normalan svet“, kao i da će biti ponosan koliko god glasova da dobije jer je smogao hrabrosti da izadje pod svojim imenom, za razliku od režima čiji su nosioci liste „ljudi koji su pozajmili svoj kredibilitet režimu, jer režim kredibilitet nema“.

Šarović je novinarima rekao da će lista koju predvodi „predstaviti program u jednoj tački, za razliku od onih koji daju 100 obećanja i ne ispune ništa“, ali da je ta tačka ključna i da će, ukoliko se ispuni „biti veliki pomak i boljitak za sve gradjane Beograda“.
„Ova vlast je kriminalna. Mi imamo kriminalce koji svedoče da su rušili po nalogu predsednika države Aleksandra Vučića u Savamali. U taj posao, u taj kriminal je upletena čitava gradska vlast i republička vlast. Osnovna odlika ove vlasti je kriminal i korupcija“, rekao je Šarović.

Šarović je rekao da je pokret koji predvodi dosta dugo skupljao potpise ali da nisu hteli „da im ih pokloni Vučić“.

Autor : Gledaj.rs/Beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x