Prelević: Djukanović i Stefanović igraju u cirkusu čiji je upavnik Vučić

Advokat Božo Prelević ocenio je javno medjusobno optuživanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Djukanovića i ministra odbrane Nebojše Stefanovića "cirkusom" u kojem oni samo igraju uloge koje im je dodelio upravnik cirkusa, predsednik te SNS-a i dražave Aleksandar Vučić.

"Oni su dobili uloge gutača zmija i umetnika na trapezu, koji stalno pada i skače u visinu praveći salto čas unapred, čas unazad. (Dijana) Hrkalović ima ulogu da povremeno tresne na tvrdu klupu jer je umetnik ispusti dok leti, malo odmori i vraća se u predstavu", rekao je Prelević za list Danas.

On je dodao da tu "ima i malo grubljih vazelinskih takmičenja u pridobijanju naklonosti upravnika, ali i onih sofisticiranih tipa: Srbija ima sreću što joj je predsednik pametan ili što je hrabar ili propali bi da nam nije njega".

Djukanović je, kao branilac nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović, na sudjenju u Specijalnom sudu, predložio da Stefanović bude saslušan kao svedok navodeći da je "nemoralno da saradnici koje je birao kao ministar unutrašnjih poslova budu na optuženičkim klupama a da se on pravi da je čist".

U javnom prepucavanju, Stefanović je optužio Djukanovića da koristi politiku da bi uticao na pravosudje iznosi neistine, na šta mu je Djukanović uzvratio da time optužuje vlast i Vučića.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x