Rakić (DS): Novo odlaganje u Velikom Trnovcu dokaz da Vučićev režim namerno odlaže kraj izbora

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) i buduća narodna poslanica Dragana Rakić ocenila je danas da odlaganje ponovljenog glasanja u Velikom Trnovcu zbog dojave o navodno podmetnutoj bombi, "predstavlja nov neoboriv dokaz da režim (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića namerno odlaže završetak parlamentarnih izbora započetih još 3. aprila".
"Politički sistem u Srbiji je praktično razoren i sva i zakonodavna i izvršna vlast su i formalno i suštinski skoncentrisane u rukama samo jednog čoveka: nelegitimnog predsednika Aleksandra Vučića", navela je Rakić u saopštenju.

Po njenim rečima, umesto da je Srbija dobila skupštinu i vladu, "voljom korumpiranog režima Aleksandra Vučića, Srbija je dobila izbornu agoniju za koju niko više ne zna kada će biti okončana".

"Vučić i njegove pristalice su Srbiju i njene gradjane uvukli u blato iz kojeg ne može ni na istok, ni na zapad, sve dok se ne oslobodi režima koji je razorio i oteo državu, a sad se i otvoreno ruga svemu normalnom i zdravom što je još ostalo u zemlji", kazala je zamenica predsednika DS.Foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x