Vučić i Brnabić sutra u Beogradu s Bilčikom i Nemecom iz Evropskog parlamenta

Predsednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić sastaće se sutra u Beogradu sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i s članom Delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija Matjažom Nemecom.

Sastanak sa Vučićem će u Predsedništvu Srbije početi u 10.00, a sa premijerkom u Vladi Srbije u 11.00, saopšteno je danas iz njihovih kabineta.

Beogradski EU info centar je saopštio da su Bilčik i Nemec u radnoj poseti Srbiji danas i sutra u svojstvu vodećih poslanika za Zapadni Balkan i Srbiju, po mandatu Parlamentarne grupe za podršku demokratiji i izbornu koordinaciju.

Sastaće se sa predstavnicima poslaničkih grupa u Skupštini Srbije i s najvišim državnim funkcionerima, piše u tom saopštenju.

Radna poseta je u okviru dijaloga Evropskog parlamenta sa Skupštinom Srbije, odnosno međustranačkog dijaloga, a cilj posete je razgovor o izgledima saradnje tokom novog skupštinskog mandata posle aprilskih izbora u Srbiji, navodi se u saopštenju EU info centra.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x