Zavetnici:Naprednjaci probali da potkupe poslanika Zečevića, ali uzalud jer je pri čistoj svesti

Poslanik Srpske stranke Zavetnici Zoran Zečević optužio je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da je pokušala da ga potkupi "preko određenih ljudi" da napusti ovu stranku prvo kao samostalni poslanika a potom da joj se priključi, ali "to neće učiniti nikada, dok je pri čistoj svesti".
"Prvo su pokušali da me zadovolje određenim pozicijama. Dobili su odgovor da me ne zanima ni njihov prljav novac niti bilo kakve njihove funkcije, jer sve što rade - rade protiv Srbije i srskog naroda", rekao je Zečević, na konferenciji za novinare, u holu Narodne skupštine.

Kako je rekao, podsetivši da je hirurg iz Arađelovca, kada to nije uspelo "prešlo se na novu fazu, tako što je u naprednjačom tabloidu pokrenuta hajka protiv njegove karijere i porodice", zbog čega će pravni tim Zavetnika podneti više tužbi i krivičnih prijava jer je "sve laž, što može da dokaže dokumentima".

"Oni koji me poznaju u Aranđelovcu komentarišu da je to novinarska bruka. Razlog za ove napade je u tome što rejting Aleksndra Vučića i njegove stranke pada, a njega to jedino i zanima. Desetak osnivača izvorne SNS je vratilo knižice jer je ta stranka napustila prinicipe", rekao je Zečević.

On je rekao da se SNS služi "ucenama, pretnjama i novcem" pa je tako zadobila nedavno neke "nesrećnike" iz Zavetnika da joj pristupe, a zatim su probali to i sa njim ali, kako je citirao stihove, "tvrd je orah voćka čudnovata ne slomi ga al zube polomi".


Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x