Ruža Rupić za Gledaj.rs otkiriva TOP 5 destinacija u Srbiji

Danas se obeležava svetski dan turizma, a epidemija korona virusa toliko je suzila naše opcije za putovanja da nam je čak i Google ponudio virtuelne ture. Putovanja po svetu, svetske metropole i plaže prinuđeni smo da menjamo destinacijama u Srbiji.

Tu nam u pomoć dolazi jutjuberka i pevačica Ruža Rupić koja za GLEDAJ.RS otkriva TOP 5 mesta u Srbiji koje morate posetiti


Beograd – Beograd je moj radni grad, grad gde sam ja rođena, grad odakle je i moja porodica. Beograd grad koji najviše volim i zaslužuje da bude na prvom mestu gradova koje treba posetiti u Srbiji. Smatram da u Beogradu ima jako lepih mesta za noćni izlazak i generalno mesta za prijatan ručak ili izlazak na piće.Novi Sad U poslednje vreme sam često u Novom sadu i nekako sam ovaj grad videla na malo drugačiji način. Malo je mirniji od Beograda, a podjednako je lep grad i ima neku jako lepu energiju. Moj predlog je da Novi Sad birate kada vam je potrebno da odmorite glavu na dva dana, a budite sigurni da ćete i u Novom Sadu naći dobru klopu.Kopaonik - Naravno Kopaonik, planina na kojoj provodim skoro svaku zimu. Ja nisam neko ko skija, ali ako volite da skijate Kopaonik je super. Na Kopaoniku je sjajno i u nekom septembru, oktobru i ja u to vreme sam bila više puta. Dakle, Kop svakako, pogotovo zimi kada je sezona za skijanje i bude baš, baš lepo. Ima gde da se izađe i bude stvarno strava.
Zlatibor - Na Zlatiboru sam isto bila sa društvom za doček Nove godine, pre par godina i stvarno sam se jako dobro provela, jer noćni život je sličan kao u Beogradu. Nije skroz planina za skijanje, tako da je za mene možda čak i bolja planina od Kopaonika. Odlazak na Zlatibor sa ekipom je baš kul. Noćni provod je sjajan ,i hrana takođe, tako da za Zlatibor definitivno lajk.Kraljevo - Ovoj listi dodajem i Kraljevo, jer sam tamo imala jedan divan nastup skoro. Sjajno sam se provela. Jako su divni ljudi, imaju divnu energiju tako da jedva čekam da se ponovo vratim u Kraljevo, jer imam divnu publiku tamo i zaista nam je bilo lepo na tom nastupu.


Autor : J.M.

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x