Američki mediji: Pedofil razlog razvoda Bil Gejtsa?

Prošlonedeljna zvanična potvrda da se Bil i Melinda Gejts razvode pokrenula je brojne spekulacije i teorije o tome šta je uzrok njihovog razlaza nakon 27 godina braka.


Nagađanja američkih medija išla su od onih da je razlog razvoda prezasićenost jer su Gejtsovi radili zajedno, preko onih da je Bil imao ljubavnicu, do onog uznemirijućeg da je razlog razvoda ovog para Billova veza sa Jeffreiem Epsteinom.


Jeffreie Epstein je milijarder koji je 2019. godine izvršio samoubistvo  u Kazneno-popravnom centru Metropolitan u New Yorku de je čekao suđenje zbog optužbi za podvođenje 36 maloletnica.


Prema pisanju “Heralda”, u sudskim dokumentima se navodi da je Epstein plaćao maloletnice da ga masiraju, što je on često iskorišćavao da ih seksualno zlostavlja. Kasnije im je navodno nudio novac da dovedu nove maloletnice.


Gatesovo prijateljstvo s Epsteinom prvi je objavio The New York Times krajem 2019. godine nakon Epsteinovog samoubistva. Osim Bil Gejtsa, Epstein se često nalazio u društvu brojnih političara, glumaca i biznismena među kojima su bili Klinton i Tramp.


Gates je pak svoje prijateljstvo sa Epsteinom započeo nakon što je on bio optužen za seksualne zločine.


Bil i Melinda Gejts tajno su se sastali sa Epsteinom 2013. godine i prema pisanju  Daily Beast-a sastanak je prošao toliko loše da je Melinda navodno rekla Billu da ne želi imati nikakve veze sa tim čovekom.


Međutim, Bill i Epstein su se u tom trenutku već godinama družili, a kod Melinde se probudla sumnja u neobičan odnos njenog supruga i Epsteina.  


Gejtsovo prijateljstvo sa Epsteinom i dalje progoni Melindu, rekli su neimenovani prijatelji para koji su ove nedelje dali izjavu za The Daili Beast povodom vesti o razvodu.


Predstavnici Billa i Melinde Gejts nisu odgovorili  na zahteve za komentarom za ova nagađanja.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x