Anna Lazarević za GLEDAJ.RS govori o problemu sa obožavaocima!

YouTube zvezda Anna Lazarević je na svom Instagram nalogu zamolila obožavaoce da prestanu da joj opsedaju stan kako ne bu bila primorana da u rešavanje ovog problema uključi policiju. Anna za portal Gledaj.rs kaže da se radi o pojedincima i da već ima uvid u to ko su oni.


Naime, mlada tinejdž zvezda je podelila sa pratiocima da ima problema sa tim da joj obožavaoci stalno zvone na interfon, da je čekaju ispred ulaza, zbog čega se ostali stanari zgrade u kojoj živi žale. Dodala je i da joj stariji muškarci ostavljaju poklone na kapiji, što Annu i njenu majku uznemirava.


Stalna zvonjava na interfon uznemirava i Annine komšije, ali njene kućne ljubimce.


U razgovoru za Gledaj.rs Anna je potvrdila da su kamere već postavljene svuda i da će, ukoliko uznemiravanje ne prestane, morati da uključi policiju i sa pravne strane reši problem uz pomoć dokaza koje ima.


"I preko vašeg portala bih zamolila pojedine obožavaoce da ne rade ovakve stvari. Imam porodicu i ljubimce kojima to smeta, kao i stanarima. Želim da imam zdrav odnos sa mojim obožavaocima, a pojedini prelaze granicu i iskorišćavaju moju dobrotu." - rekla je Anna za portal Gledaj.rs


Foto: Anna Lazarević arhiva

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x