ASTROLOZI PREDVIĐAJU REZULTATE IZBORA

Ko će pobediti na izborima 3. aprila i koja je tajna zdrave kose Megan Markl su, čini se, dva najvažnija pitanja u Srbiji.


Navikli smo da kladionice predviđaju pobednike na izborima, ali su se njima u prethodnim izbornim ciklusima  pridružili i domaći astrolozi.


Astrolog Tanja Veljković na svom YouTube kanalu kaže da su i opozicija i pozicija grupisane "na samoj osi sedmoj kuće" koja, između ostalog, predstavlja odnose sa stranim zemljama, nacijama i organizacijama.


Ova kuća, kako kaže predstavlja i sukobe.  U sedmoj kući se nalazi i Neptun, pa kako kaže, svi će morati da prate šta potpisiju.


"U subotu na nedelju 3. aprila mesec stiže do Urana gde će formirati egzaktnu konjukciju, istovremeno je pluton na rubu četvrte kuće. Ovakva kombinacija planeta obavezno izaziva šok, eksploziju emocija i iznenadne događaje koji se odvijaju munjevitom brzinom i zahtevaju reakciju", kaže Veljković.


Ona dodaje da ćemo se tada naći "u tački posle koje nema vraćanja nazad".


Astrolog pod pseudonimom Šapat Svemira na YouTube kaže da je Srbija zapravo znak Rak, podznak Škorpija i da je ovo godina ekonomskog prosperiteta Srbije.


On dodaje da je dobro što se izbori ne održavaju u vreme kada su planete retrogradne, pa predviđa da će izborna volja građana biti jasno iskazana.


Prema rasporedu planeta, predviđa i da neće biti saglasnosti strane koja izgubi na izborima.


"Sigurno je da će strana koja bude izgubila oštro protestvovati", predviđa ovaj astrolog i tvrdi da je nesumnjivo da će narod pokazati ono što misli.


Astrolog Vesna Korać, uz prilike u Srbiji, analizirala je i deo natalne karte trenutnog predsednika i na osnovu nje, smatra da bi do drugog kruga predsedničkih izbora može doći.


Da li su astrolozi imali ispravna predviđanja, znaćemo već 4. aprila.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x