Beogradska zima od 15. decembra, Nova godina uz Teodoru Džehverović

U Beogradu će 15. decembra dečjm karnevalom početi manifestacija "Beogradska zima", koja će trajati do 15. januara, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

"Dečji karavan biće organizovan u svih 17 beogradskih opština, a takodje ove godine u parku Ušće biće otvoreno i klizalište za najmladje, kao i božićno seoce", kazao je Nikodijević novinarima u Skupštini grada.

Da bi Dečji karavan prošao kroz sve opštine, počeo je juče u Obrenovcu, rekao je predsednik Skupštine.

On je kazao da će ove godine biti organizovan muzički program za "svaki uzrast" i da Grad Beograd prvi put u organizovanju ovakve manifestacije saradjuje sa Sekretarijatom za kulturu.

Nikodijević je dodao da će Novu godinu gradjani dočekati sa pevačicom Teodorom Džehverović ispred Doma Narodne skupštine.

"Za doček će u 20 časova nastupati DJ Mike Ride, od 21.00 Zera, 21.45 Gazda Paja, od 22.30 Nući i Bojaž", kazao je on.

Zajedno sa fondacijom Milana Mladenovića, 30. decembra ispred Muzeja savremene umetnosti biće organizovan koncert na kojem će biti izvedene pesme benda Ekaterina velika.

"Takodje, koncert Vlatka Stefanovskog, Kanda Kodža i Nebojša. Hteli smo da pokrijemo različite muzičke pravce i ukuse, da svaki Beogradjanin može da uživa", kazao je Nikodijević.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x