Beretke su opet u modi!

Modni dizajneri sve više pažnje poklanjanju beretkama, a prodavnice koje distribuiraju napoznatije svetske brendove, na svojim rafovima, ostavljaju sve više prostora za ovaj modni detalj koji kupci sve više traže u želji da izgledaju kao njihovi slavni i kraljevski idoli.


Britanska kraljevska porodica posvećuje punu pažnju betkama, a nakon Lejdi Dajane, ovaj modni detalj na najvažnijim događajima nastavile su da nose i Kate Middleton i Meghan Markle. Njihove modne kombinacije koje su upotpunjene beretkama birane su od strane svetskih modnih magazina za najbolje stilizovano odevanje.


Slavni modni dizajneri poručuju da ne postoji pravilo kako se beretke nose i da su one modni detalj koji je odraz i modernog, dnevnog, ali i visokog stila neophodnog za posebne prilike.


Kraljevska porodica i poznati širom sveta uglavnom biraju beretke francuskog modnog brenda Laulhere, londonskog brenda Popski ili   njujorške dizajnerka Eugenia Kim.


Međutim, za one koji drže do stila postoje dobre vesti. Beretke visokog kvaliteta i pristupačnih cena možete naći kod Uča Berets. Radi se o brendu iz Srbije koji radi i modne i vojne beretke za domaće i svetsko tržište. 


Upravo ovaj brend je postao izbor  poznatih u Srbiji.U trenutku kada nam maske prikrivaju lice, beretke mogu biti ono po čemu se izdvajamo, novi modni izraz i dodatak svakodnevnom outfit-u, ali i sjajan poklon za osobe koje drže do stila.

Izaberite i vi vašu na njihovom instagram profilu https://www.instagram.com/ucaberets/

ili na sajtu https://www.ucaberets.com/en/ 
Autor : GLEDAJ.RS/PROMO

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x