Britney Spears dobila oca na sudu

Bitka Britney Spears za uklanjanje očevog punomoćja nad njenom imovinom nastavljena je u četvrtak dok je sudija odbio očev prigovor za zadržavanje punomoćja.

Prisetimo se, Britney Spears je prošle godine predala sudu peticiju za uklanjanje oca i postavljanje finansijske institucije kao jedine ovlašćene nad njenom imovinom. Njen advokat Samuel D. Ingham III tvrdio je prošle godine da se pevačica plaši Jamesa "Jamie" Spears-a i da bi radije da profesionalna finansijska institucija preuzela njenu imovinu.

Sudija Vrhovnog suda u Los Angelesu Brenda Penny odbila je molbu pevačice prošle godine, ali je Bessemer Trust imenovana za suvlasnika zajedno sa Jamesom Spearsom.

Prigovori koje je iznela advokatica Jamesa Spearsa, Vivian Thoreen, na to kako će se delegirati suvlasništvo odbačeni su u četvrtak. U jednom prigovoru koji je izneo Thoreen zatraženo je da James Spears ima moć da delegira investiciona ovlašćenja, pitanje o kome su raspravljala dva advokata u četvrtak.

Ingham je rekao sudu da je priroda suvlasništva u tome što će se smanjiti ovlašćenja James Spears-a kao jedinog vlasnika, kojeg je sud imenovao 2019. godine. Thoreen je tvrdio da bi sudske naredbe trebale biti u skladu sa naredbom iz 2019. godine koja mu je dala jedinstveno konzervatorsko mesto.

„Časni sude, nema namere ili želje da se stvori nejednaka moć ili odlučivanje između njih dvojice“, argumentovao je Thoreen. „Ovo je način da se to učini doslednim i da se ne oduzmu ovlašćenja koja je gospodin Spears imao kao konzervator.“
Autor : GLEDAJ.RS/NBCNEWS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x