Britni Spirs: "Izvinite, pretvarala sam se da sam dobro"

Nakon što se našla pred sudom i zatražil da se prekine njeno 13-godišnje starateljstvo i otkrila šokantne detalje, Britni Spirs se obratila svojim pratiocima na instagramu izvinjenjem što se " godinama pretvarala da je dobro".


Pevačica je objavila fotografiju devojčice kako drži igračku medvedića i pojasnila kako se oseća."Verujem da svi kao ljudi želimo život iz bajke i prema onome što sam objavljivala... čini se da moj život izgleda i jeste prilično neverovatan... Mislim da je to ono čemu svi težimo. Izvinjavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dve godine", napisala je, između ostalog Spirs.


Ona je pojasnila zašto je to uradila: "Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno da podelim ono što mi se dogodilo... Verovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo."


Britni već 13 godina živi pod starateljstvom svog oca Džejmija koji je  kontrolu nad njenim imanjem, ličnim životom i poslovima nakon što je ona imala mentalnih problema.Nedavnom odlukom suda Džejmi će biti kostaratelj zajedno sa nezavisnom finansijskom kompanijom Bessemer Trust, koju su izabrali Spirs i njen pravni tim. Džejmi Lin, Spirsina mlađa sestra, takođe je jedan od poverenika.Na ročištu koje se održalo u sredu Britni se pobunila protiv njenog trenutnog statusa, upoređujući svoj život sa "seksualnom trgovinom". Pevačica je dodala da je bila prinuđena da radi protiv svoje volje i oduzeta joj je imovina.

Još jedna šokantna optužba koju je Spirs iznela na sudu bila je da joj starateljstvo ne dopušta uklanjanje spirale - oblika kontrole rađanja, tj. sprečavanja trudnoće, iako je majka dvoje dece, više puta rekla je da želi da ima više dece.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x