Dženifer Aniston prekinula druženje sa nevakcinisanim prijateljima, pa objasnila zašto

Poznata holivudska glumica Dženifer Aniston pokrenula je lavinu komentara svojom izjavom da je prekinula druženje sa bliskim prijateljima, koje je često viđala, a koji se nisu vakcinisali ili ne žele da se izjasne da li su vakcinisani.


U intervjuu za časopis In Style  Eniston je rekla „Još uvek postoji velika grupa ljudi koji su protiv vakcine ili su jednostavno gluvi za činjenice. To je prava šteta".


Ona je na društvenim mrežama pojasnila zašto je prekinula druženje, koje podrazumeva fizički kontakt sa bližim prijateljima, koji nisu vakcinisani.


Na pitanje zašto je toliko zabrinuta, s obzirom na to da je vakcinisana, odgovorila je kratko: „Zato što me i dalje možete zaraziti ako imate virus".


Ona je dodala da time brine i o drugima.


„Možda ću se malo razboleti, ali neću biti primljena u bolnicu niti ću umreti. Virus mogu da dam nekome ko nije vakcinisan i čije je zdravlje ugroženo, pa bih njihove živote dovela u pitanje", rekla je glumica.


Holivudska zvezda od početka epidemije apeluje na svoje pratioce da nose masku, vakcinišu se i pridržavaju pravila.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x