Dan zaljubljenih 2021: Gde ići i šta raditi najromantičnijeg dana u godini

Dan zaljubljenih je uvek dobar izgovor da organizujete nešto posebno. U skladu sa vanrednim zdravstvenim stanjem, možete smisliti romantični vikend na planinama, dan u nekom selu sa prirodom daleko od svih  ili ručak u posebnom restoranu. Ovde su mesta i ideje kako biste doživeli poseban trenutak za dvoje.


Dan zaljubljenih 2021: šta raditi i gde ići?


Pitanje nikada nije na mestu jer su putovanja često na vrhu liste poklona parova. Posle božićnih praznika, 14. februar, dan zaljubljenih, prva je prilika u novoj godini da isplanirate nešto posebno. Takođe, a možda i više, u ovim vanrednim vremenima koja su nas navikla na toliko ograničenja: uprkos neizvesnosti, postoji želja da se ode, razmišljajući o kratkotrajnim putovanjima nedaleko od kuće.


Putovanja po Srbiji su dozvoljena, mesta na koja možete otići u ovom zimskom periodu a da doživite zimsku idilu i bude romantično su naše poznate planine, Kopaonik, Stara Planina, Zlatibor, Tara.
Ukoliko nemate vremena ili novca posetite bioskop, gde uvek u ovom periodu imate po neki romantičan film.


Večera u dvoje je uvek dobra stvar, tako da uz neko lepo cveće i prijatnu večeru možete svoju polovinu da obradujete.


Ukoliko ste single, imamo i za vas par ideja.


Častite sebe nekim lepim buketom cveća ili izvedite sebe na piće, jer ko vas može voleti više nego što volite sami sebe. Takođe na putovanja, u bioskop ili na večeru možete ići i sa prijateljima, i to veče može biti samo zanimljivije.


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x