DEJAN MLADENOVIĆ ZA GLEDAJ.RS OTKRIVA SVE O POPULARNIM FRIZURAMA ZA 2021. GODINU I RUŽI RUPIĆ

Koje će frizure obeležiti 2021. godinu, koliko su poznati "teški za saradnju" i koja je tajna sjajnog izgleda i negovane kose Ruže Rupić za Gledaj.rs otkriva poznati beogradski frizer Dejan Mladenović.


Uprkos koronavirusu, gužva u novom Studiju lepote Dejana Mladenovića na Vračaru ne jenjava. On je zaslužan za negovan i sjajan izgled kose velikog broja poznatih na javnoj sceni.


Pevačica, jutjuberka i influenserka Ruža Rupić jedna je od javnih ličnosti koja godinama sarađuje sa Dejanom, a na pitanje kako je sarađivati sa Ružom on otkriva:


"Sa Ružom je lako raditi ako se "skontate sa njom". Mi sarađujemo dugi niz godina, a ona je poznata po tome da često menja frizure. Svakoj promeni prethode konsultacije i uvek uspemo da se dogovorimo", kaže Mladenović.


Ipak, razlika u mišljenju između njih dvoje postoji.


"Ruža voli velike lokne, a ja sam uvek više za talase", dodaje Dejan.


Trendovi za 2021. godinu


Upravo talasi su jedna od trendova koji će obeležiti 2021. godinu. Talasi, visoki repovi i niski rep uz nadogradju su frizure koje Dejan Mladenović preporučuje 2021. godinu.

"Nadogradnjom dobijamo volumen i time dobijamo efekat frizure koje JLO ima", kaže Dejan i dodaje da ravno feniranje ostaje kao trend.


Frizure koje je Ruža Rupić imala u svom novom spotu "Dama" delo su Dejan Mladenovića.  On nam za kraj otkriva i koja frizura najbolje stoji poznatoj pevačici.


"Kraća kosa i kosa do grudi je dužina koja Ruži najbolje stoji a u isto vreme izgleda trendi".


U nastavku ogledajte fantastične transformacije Ruže Rupić u spotu "Dama".


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x