Finska premijerka: Nisam se drogirala samo puno plesala na zabavi

Finska premijerka Sana Marin izjavila je da nije koristila psihoaktivne supstance tokom žurke u privatnoj kući sa koje su procureli video snimci, dodajući da nije uradila ništa loše kada je raspustila kosu i igrala sa prijateljima.
Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako šest osoba pleše pred kamerom a medju njima je i finska premijerka. Na snimku Marin kleči sa rukama iza glave i pleše uz pesmu.

"Razočarana sam što je to postalo javno. Provela sam veče sa prijateljima. Bilo je zabavno, prilično divlje, da. Plesala sam i pevala. Nisam lično koristila droge, niti bilo šta drugo osim alkohola", izjavila je danas Marin.

Nije poznato kada je održana zabava, kojoj su navodno prisustvovale članica parlamenta iz premijerkine Socijaldemokratske partije Ilmari Nurminen, i finska pevačica Alma.

Marin, koja je u decembru 2019. sa 34 godine postala najmladja premijerka Finske ikada, rekla je da svoje slobodno vreme provodi sa prijateljima kao i drugi njenih godina i da namerava da i dalje bude ista osoba kao i pre.

"Nadam se da je to prihvatljivo. Živimo u demokratiji i na izborima svako može da odlučuje o ovim pitanjima", rekla je Marin.

Marin je u julu prisustvovala jednom popularnom finskom rok koncertu. U decembru je uputila javno izvinjenje nakon što se zabavljala po noćnim klubovima do ranih jutarnjih sati, a nije ponela službeni telefon zbog čega je propustila upozorenje da je bila u kontaktu sa osobom pozitivnom na kovid-19. Njen test na korona virus ipak je bio negativan.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x