FOTO: Megan i Hari prvi put objavili fotografiju ćerke

Na novoj prazničnoj čestitki nasla se dugo očekivanu prva fotografija ćerke Megan Markl i princa Harija, malene Lilibet Dajen koja je rođena 4. juna.

Na fotografiji je i njen stariji brat, dvogodišnji Arči Harison.

Fotografiju je snimio Aleksi Lubomirski ovog leta u domu para u Santa Barbari u Kaliforniji, a prethodno je bio zadužen i za fotografisanje njihovog venčanja, objavili su američki mediji

Na novoj fotografiji, Arči sedi u krilu svog oca dok se Lilibet smeši mami.

„Ove 2021. godine poželeli smo dobrodošlicu na svet našoj kćeri Lilibet. Arči je od nas napravio „mamu“ i „tatu“, a Lili nas je učinila porodicom. Dok se radujemo 2022. dali smo donacije u ime nekoliko organizacija koje odaju počast i štite porodice – od onih koje su preseljene iz Avganistana, do američkih porodica kojima je potrebno plaćeno roditeljsko odsustvo“, piše u tekstu.

Čestitku je najpre podelio Rubikon tim, organizacija koju predvode veterani, a koju su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ranije podržavali.Navedeno je i da će njihova donacija podržati lokacije za preseljenje izbeglica širom zemlje, posebno za avganistanske izbeglice 2022. godine.

Takođe se navodi i da Hari i Megan daju podršku porodicama kroz plaćeno porodiljsko odsustvo, što je „vojvotkinja od Saseksa ranije okarakterisala kao humanitarno pitanje za koje veruje da se hitno mora rešiti u SAD“.

Ovo će biti drugi Božić koji par proslavlja u Kaliforniji od kako su se prošle godine preselili u SAD, a nakon odluke da se povuku iz kraljevske porodice.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x