Holivud u Beogradu: Kako Kejt Hadson i Danijel Krejg provode dane u srpskoj prestonici

Čuveni britanski glumac Danijel Krejg i njegova koleginica Kejt Hadson ovih dana u srpskoj prestonici snimaju nastavak filma "Nož u leđa 2".


Krejg i Hadson u Beogradu borave sa porodicama i obilaze lokalne prodavnice i restorane. Beogradski mediji su još uvek aktuelnog Džejms Bonda videli i snimili sa ćerkom u jednom beogradskom hotelu, a Instagram je preplavljen fotografijama šarmantne  američke glumice sa slučajnim prolaznicima, osobljem i vlasnicima beogradskih restorana.Hadson je na svom Instagramu pokazala i kako provodi dane u Beogradu, a iz njenih storija je jasno da vežbanje ne preskače ni kada je na putovanjima. Sa svojim pratiocima je podelila i informaciju da je veče rezervisano za čitanje knjiga. Na njenom noćnom stočiću je knjiga Prolećni sneg, Jukio Mišime koja govori o strasnoj ljubavi i sudaru dva sveta i čija se radnja odigrava u Tokiju.


Sa druge strane, potpuno očekivano od Krejg-a, on se drži podalje od javnosti. U Beogradu vreme provodi sa trogodišnjom ćerkom, pristane na po neku fotografiju sa prolaznicima, ali zadržava svoj stil života - driskretan i skroman.


Sa druge strane okeana, glumac Dejv Batista zapalio je svetske medije izjavom da će nastavak filma „Nož u leđa“ koji je svetsku premijeru imao 2019. biti bolji, ili bar isti, kao prvi deo i podigao očekivanja.


Velika očekivanja od ovog filma ima  Netflix koji je pristao da plati više od 450 miliona američkih dolara za prava na dva nastavka koje je napisao i režirao Rajan Džonson.
Foto: PixaBay/StevanAksentijevic


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x