Jill Biden uspela ono što Melanija Tramp nije- naćo će se na naslovnoj strani Vogue

Melanija Tramp, bivša prva dama i supruga Donalda Trampa, nije uspela da se nađe na naslovnoj strani magazina Vogue, što je podiglo ogromnu prašinu. Tramp o tome govorio čak i u svojoj predsedničkoj kampanji, a nezadovoljstvo Trampovih pristalica došlo je do usijanja sa vešću da će se sadašnja prva dama Amerike Jill Biden pojavit će se na naslovnici prestižnog magazina.


U decembru je Donald Trump putem Twitter-a oštro osuduio nepojavljivanje Melanije u modnim magazinima."Elitistički snobovi u modnoj štampi držali su najelegantniju prvu damu u američkoj istoriji podalje od naslovnih strana  časopisa četiri uzastopne godine", napisao je Tramp i dodao da je Melanija "najveća prva dama svih vremena".


Za razliku od Melanije, Jill se na naslovnici našla u prvoj godini mandata i to obučena u  cvetnu haljinu Oscara de la Rente.


U pratećem intervjuu prva dama Amerike  rekla je da je „deo razloga zbog kojeg je Joe izabran“ taj što su „ljudi želeli da neko uđe i izleči američku naciju, ne samo od pandemije" i dodaje " On  je  mirniji predsednik. Snižava temperaturu“.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x