Kanje menja ime, Kim Kardašian se ne odriče prezimena, a fanovi govore o pomirenju (VIDEO)

Vest da će Kanje Vest promeniti ime u Ye, ponovo je pokrenula pitanje da li će se njegova bivša supruga Kim Kardašijan Vest odreći njegovog prezimena.Kako je potvrđeno  portalu TMZ, Kardašijan se prezimena svog bivšeg supruga definitivno beće odreći, a kao razlog Kardašijan je navela da ne želi da ima različito prezime od svoje četvoro iz braka sa Kanjeom


Par ima dve ćerke Nort (8) i Čikago (3) i sinove Sejnta (5) i Psalma (2), a svako od njih nosi isključivo prezime Vest.U međuvremenu, advokati Vesta su objavili da su upućena zvanična dokumenta za promenu Knjeovog imena.Kako se navodi, par je ostao u dobrim odnosima nakon odluke o razvodu, a Kanje ima punu podršku bivše supruge za promenu imena.


Osim za promenu imena, Vest ima podršku svoje bivše supruge i u svemu što radi u svojoj karijeri. Karadašijan je prisustvovala promociji Vestovog novog albuma u Čikagu, a nakon što su novinari zabeležili da bivši bračni par sa zabave odlazi držeći se za ruke, njihovi fanovi počeli su da veruju i njihovo pomirenje.


Rijaliti zvezda Kardašijan bila je obučena u venčanicu Balenciaga Haute Couture kao deo Vestovog performansa u okviru promocije novog albuma.
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x